Boerderijvakanties.nl

Anthony’s Farm

  • Land: België
  • Regio: Vlaanderen - West-Vlaanderen
  • Accommodatie: Kamer
  • Overig: Geschikt voor mindervaliden
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
  • Adres: Steenstraat 94
  • Plaats: Kortemark
  • Website: Klik hier voor de website
Anthony's Farm - Foto 2 van 9Anthony's Farm - Foto 3 van 9Anthony's Farm - Foto 4 van 9Anthony's Farm - Foto 5 van 9Anthony's Farm - Foto 6 van 9Anthony's Farm - Foto 7 van 9Anthony's Farm - Foto 8 van 9Anthony's Farm - Foto 9 van 9

Uitgebreide omschrijving

Anhony’s Farm is een lust voor het oog. Rustig gelegen, een mooie tuin, gezellig ingericht, op en top slaapkamers en ga zo maar verder.
Bij ons kan men zich helemaal ontspannen en genieten tussen de velden door…

Voor de meer actievere personen zijn er tal van bezienswaardigheden in de streek. Kortemark ligt midden in West-Vlaanderen en alles is dus makkelijk bereikbaar.

Bij ons kan men terecht met 12 personen. Er is een kinderbedje voorzien en een slaapzetel kan uitgesteld worden om plaats te bieden aan één persoon extra.

Sorry , huisdieren zijn bij ons niet welkom

In het rustig gelegen Kortemark is Anthony’s Farm een lust voor het oog… Kortemark ligt in het hartje van West-Vlaanderen. Dicht bij zee (Plopsaland), Brugge (Boudewijnpark), Diksmuide (kanovaren),… In onze hoeve vindt men talrijke folders van alles wat in de streek aanwezig is…

Aanpalend aan Anthony’s Farm is een boerderij met rundervee van Franse oorsprong. In de zomer lopen de koeien met kalfjes in de weiden achteraan het huis en ‘s winters kunt u deze zien in de stallen…

Ligging:
Onze vakantiehoeve bevindt zich op 20 km van de kust en 25 km van Brugge. Ze is rustig gelegen tussen weiden en velden, en toch zeer vlot bereikbaar.

Logies:
Ruime living met grote eettafel, lederen hoeksalon met Tv en DVD, open haard. In de bureau is internetaansluiting voorzien.
Volledig ingerichte keuken met open haard en grote tafel, voorzien van alle elektrische apparaten.
Aanpalend is er een ruimte voorzien van een diepvries, wasmachine, droogkast en strekplank met strijkijzer.
Vijf verzorgde slaapkamers, kinderbedje aanwezig. Bedlinnen is inbegrepen in de prijs.
In de badkamers, waarvan er één uitgerust is met douche, de andere met ligbad, is voor iedereen een badhanddoek, handdoek en washandje voorzien.

Extra:
Grote tuin voorzien van tuinmeubelen en barbecuetoestel. Speelweide met speeltoestellen, tennis en voetbal mogelijk. Ruim aanbod aan speelgoed voor de allerkleinsten. Heel het jaar door zijn er koeien en kalfjes te zien op de boerderij. Uitgebreide informatie op de website over het logies en de omgeving.

Referentienummer: 13177
Menu
×