Boerderijvakanties.nl

€ 250,-

Am Niemetal

  • Land: Duitsland
  • Accommodatie: Blokhut, Camping, Ingerichte tent
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
  • Adres: Mühlenstrasse 4
  • Postcode: 37127
  • Plaats: löwenhagen
  • Website: Klik hier voor de website
Am Niemetal - Foto 2 van 7Am Niemetal - Foto 3 van 7Am Niemetal - Foto 4 van 7Am Niemetal - Foto 5 van 7Am Niemetal - Foto 6 van 7Am Niemetal - Foto 7 van 7

Uitgebreide omschrijving

Welkom op Campingplatz Am Niemetal waar Rust en Ruimte de hoofdrol spelen en gastvrijheid centraal staat.

Campingplatz Am Niemetal ligt in de schitterende natuur van het dal rond het riviertje de Nieme welke zijn weg vindt midden over de camping. Gelijk vanaf de camping loopt u het wandelgebied in welke bekend staat als het Weserbergland, het gebied waar sprookjes als de Rattenvanger van Hamelen, Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester hun oorsprong vinden. Het idyllische rivierlandschap leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen.

Voor de echte natuurliefhebber is er voldoende te zien. Regelmatig hangen grote roofvogels en de zwarte ooievaar in de lucht, hoort u een specht of vangt u een glimp op van herten of zwijnen. In de rivier vindt u forellen die zich tegen de stroming in werken.
Het leuke is dat als u aan de andere kant de camping afloopt u de bossen verlaat en kunt dwalen tussen de weilanden. Kleine verlaten weggetjes leiden u langs leuke plekken zoals oude kerkjes, weilanden met vee en schitterende vakwerk boerderijen.
Ook voor de mensen zonder eigen kampeermiddel bieden wij mogelijkheden in de vorm van eenvoudige trekkershutten. In de “back to basic” blokhut treft u een tweetal stapelbedden, een tafel met stoelen en dergelijke. Op de trekkershut-pagina treft u hierover meer informatie.
In tegenstelling tot de doorsnee Duitse camping bij ons geen overhand voor de vaste plekken, deze zijn bij ons op een apart deel gesitueerd en bezetten maximaal 4 van de 75 plaatsen.
In de Gaststätte kunt u terecht voor een kop koffie, een koud biertje of een goede maaltijd. Hier kunt u tevens terecht voor een vergeten boodschap.
Door de relatief korte afstand naar Nederland (afstand vanaf Utrecht 385 km) is de camping zeer geschikt voor een korte vakantie, maar ook tijdens een langere vakantie zult u zich geen minuut vervelen!

Wij heten u van harte welkom op de plek waar natuur, rust en ruimte samenkomen.

Referentienummer: 18983

Geen trefwoorden

  

Menu
×