Boerderijvakanties.nl

€ 15,-

Aldörrum Logementen – minicamping – Bed en Botteram

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Brabant
  • Accommodatie: Appartement, Kamer, Camping
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Airconditioning, Internetfaciliteiten, Jacuzzi / Bubbelbad, Oven, Sauna, Wasmachine
  • Adres: Asdonkseweg 7
  • Postcode: 5735 sp
  • Plaats: Aarle-Rixtel
  • Website: Klik hier voor de website
Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 2 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 3 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 4 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 5 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 6 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 7 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 8 van 12Aldörrum Logementen - minicamping - Bed en Botteram - Foto 9 van 12

Uitgebreide omschrijving

Logeren of kamperen. Geheel verzorgd of zelfvoorzienend. Luxe of eenvoudig. U kunt op verschillende manieren overnachten. De ongedwongen sfeer op Aldörrum en de prachtige omgeving lenen zich uitstekend voor een heerlijk ontspannen verblijf op het platteland met uitgebreide mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Maar denk ook eens aan een workshop, een weldadige saunagang in onze privé sauna of een excursie in de omgeving.

Op Aldörrum ligt Hoeve ter Asdonck met historische hoevelogementen. De fraaie Hoeve is gebouwd naar het voorbeeld van de Brabantse langgevelboerderij, karakteristiek voor de omgeving.
In de luxe en sfeervolle vakantiewoningen vindt u mooie hoge plafonds waar de balkenconstructie nog geheel te zien is. Elk logement is uniek net zoals u en is voorzien van alle denkbare faciliteiten, met zorg gekozen passend bij het verleden van Hoeve ter Asdonck. De logementen zijn voor ‘iedereen’ toegankelijk. Iedereen kan bij ons met een gerust hart zelfstandig vakantie komen vieren, zonder bang te zijn voor onverwachte belemmeringen. Logeren zonder drempels dus.

De minicamping is gelegen in een hoogstam fruitboomgaard en kijkt uit op het fraaie natuurgebied De Biezen. De plaatsen zijn ruim van opzet en voorzien van een elektra-aansluiting. U kunt vanaf uw kampeerplek draadloos op internet.
De camping is autovrij, zodat u en uw medekampeerders ongestoord kunnen genieten. Voor auto’s is er een aparte parkeerplaats. Aldörrum heeft uitstekend sanitair en een mooie, grote verblijfsruimte ‘Roontelum’.

Aldörrum bed en botteram is voor fietsers, wandelaars en zakenlui een gastvriendelijk overnachtingadres. Zowel de ligging als de aangename inrichting van de gastenkamers en de gemeenschappelijke verblijfsruimte met kachel zal zeker gewaardeerd worden.
Deze gastenkamers bevinden zich in de voormalige schuur en hooizolder. Daardoor zijn ze via een aparte ingang toegankelijk.

Referentienummer: 18325

Geen trefwoorden

  

Menu
×