Agriturismo en kleine camping Villa Bussola

Klik hier om de adresgegevens te tonen
villabussola

Over deze accommodatie

Of je nu wilt kamperen, gebruik wilt maken van onze B&B of een self-catering appartement wilt huren, Agriturismo Villa Bussola is een vakantieadres waar je uiterst gastvrij ontvangen wordt in een serene, rustige omgeving. De villa ligt verscholen tussen de groene, glooiende heuvels op een paar km afstand van zee, met in de directe omgeving nationale parken, bergen en de vele adembenemende middeleeuwse stadjes van Le Marche, in midden Italië.
Wij, Peter (Nederlands), Vanessa (Italiaans)en onze dochter Shaila, streven ernaar om onze gasten het gemoedelijke, gastvrije Italiaanse leven te laten ervaren.
Bij ons kampeer je in de natuur: onze minicamping van maximaal 12 tentplaatsen beslaat 3,5 hectare grond waar je zelf een mooie plek kunt zoeken, bijvoorbeeld boven op de heuvel, waar je kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden. Bij helder weer zijn de Apennijnen, de Sibillini, de Gran Sasso, Monti della Laga, de zee en natuurlijk elke avond een onvergetelijke zonsondergang te zien! Er is ook een afgebakend ruim kampeerterrein vlakbij de hangmatten onder de olijfbomen en het schone en efficiënte sanitairgebouw.

Details

Kosten

  • Per nacht: € 25
  • Extra gasten toegestaan: Nee
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
villabussola

Geplaatst door villabussola

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
€ 25/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk